Werk aan laatste deel Burg.Bickerstraat Diemen van start

Na de vernieuwing van de Burg. Bickerstraat in het centrum van Diemen vanaf het Schoolpad tot de Hartveldseweg/Diemerbrug, wordt op maandag 13 januari begonnen met het laatste gedeelte tussen het Wilhelminaplantsoen en het Schoolpad. Die werkzaamheden duren volgens de huidige planning tot eind februari. De gemeente waarschuwt omwonenden dat de aannemer al vanaf 07.00 uur mag beginnen en dat het werk geluidshinder kan veroorzaken. Omdat de rijbaan hoger komt te liggen raadt de gemeente huiseigenaren aan hun tuin ook te verhogen om wateroverlast te voorkomen. Tijdens de werkzaamheden rijden bus 44 en nachtlijn 287 richting Bijlmer weer om via de Arent Krijtstraat en de Hartveldseweg. Daarvoor hoeven geen haltes te vervallen. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Ouddiemerlaan. De verwachting is dat de hele opknapbeurt van de Burg. Bickerstraat in het voorjaar van 2020 afgerond kan zijn.

(archieffoto)