Politie Diemen deelt bonnen uit voor reeks overtredingen

De politie van Diemen heeft de afgelopen dagen bij een aantal verkeerscontroles een dertigtal bekeuringen uitgedeeld. De controles werden gehouden op de Ouddiemerlaan en op de Diemerpolderweg bij het benzinestation. Ook was er een controle in Duivendrecht. De bonnen werden uitgedeeld voor niet handsfree bellen, negeren rood verkeerslicht, geen gebruik van de autogordel en overtreding van de maximum snelheid. Bij zo’n snelheidscontrole met de laser werd één bestuurder gepakt voor 92 kilometer per uur waar 50 is toegestaan, laat de politie van Diemen/Ouder-Amstel weten. Verder hield de verkeersdienst van de politie ook een snelheidscontrole op de Fortdiemerdamweg tussen Diemen en IJburg. Bij die actie werden nog eens vijf bekeuringen uitgedeeld.