Aantal gevallen coronavirus in Diemen opgelopen naar drie

Het aantal mensen dat is besmet met het coronavirus in Diemen is opgelopen naar drie. De partner en het jongste kind van de eerder besmette vrouw blijken het virus ook te hebben, heeft de GGD Amsterdam meegedeeld. Ook zij verblijven nu in thuisisolatie, vermoedelijk in dezelfde woning in Diemen die het gezin tijdelijk huurt vanwege de verbouwing van hun eigen huis in Amsterdam. De resultaten van andere geteste contacten van deze patiƫnt waren allemaal negatief. Bij hen is het virus dus niet aangetoond, aldus het RIVM. Het jongste, besmette, kind bezocht kinderdagverblijf CompaNanny Atlas Arena in Amsterdam Zuidoost dat uit voorzorg twee weken dicht blijft. Een ander kind bezoekt de basisschool Laterna Magica in IJburg waar ouders het advies hebben gekregen de gezondheid van hun kinderen in de gaten te houden.