Bibliotheek Diemen houdt fotowedstrijd 75 jaar bevrijding

De openbare bibliotheek OBA Diemen organiseert een fotowedstrijd en -expositie in het kader van de viering van 75 jaar bevrijding. De expositie, die op 16 mei wordt geopend, wordt samengesteld uit de mooiste inzendingen van de fotowedstrijd 75 Jaar Vrijheid in Diemen. ‘’Wij willen met de expositie laten zien wat vrijheid persoonlijk betekent voor de inwoners van Diemen. Stuur ons een foto met korte toelichting over wat vrijheid voor jou betekent of symboliseert. Verras ons en de bezoekers van de expositie met je visie en creativiteit. Deze wedstrijd is voor jong en oud. Uit elk van de drie categorieën, jeugd, jongeren en volwassenen wordt een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt bij de opening in het zonnetje gezet en gaat uiteraard niet met lege handen naar huis,’’ aldus OBA Diemen. De fotowedstrijd is ingedeeld in drie leeftijdscategorieën. Deelnemers moeten in Diemen wonen en insturen kan tot en met 31 maart 2020. Nader informatie en spelregels zijn te vinden op oba.nl