afvalberg HP

Recycleplein gemeente Diemen beperkt aantal bezoekers

Op het Recycleplein van de gemeente Diemen aan Landlust (naast de A10 bij de Ouddiemerlaan) worden maximaal twee bezoekers tegelijk toegelaten. Door de grotere drukte dan normaal kan dat tot wachttijden leiden. Het Recycleplein is vooralsnog geopend tijdens de normale openingstijden. ‘’Wij vragen u echter uw bezoek aan het Recycleplein zoveel mogelijk uit te stellen. Is een bezoek echt noodzakelijk, houd afstand en volg de aanwijzingen van de medewerkers,’’ aldus de gemeente Diemen. Afvalverwerker Meerlanden vraagt ook alleen met volle vrachten te komen. ‘’Meerlanden werkt er hard aan om haar dienstverlening op een verantwoorde wijze te blijven uitvoeren aangezien deze tot de cruciale en vitale sectoren behoort, die onverhinderd doorgaan bij de uitbraak van het coronavirus. Uiteraard heeft Meerlanden maatregelen genomen in verband met de gezondheid van de bewoners en de eigen medewerkers.’’