Bestuurders Diemen bezorgen tulpen bij verzorgingstehuizen

Leden van de gemeenteraad en van B&W van Diemen hebben zaterdag tientallen bossen tulpen bezorgd bij de thuiszorg vestigingen en bij de verzorgingstehuizen De Diem en Berkenstede. Op kaartjes was te lezen ‘Dank voor de enorme inzet, hou vol’. De bloemen waren afkomstig van Mooi! en bloembinderij Edwin. De bestuurders van Diemen willen dit initiatief wekelijks herhalen. Daarvoor wordt steeds een andere doelgroep gekozen die zich extra moeten inzetten of hulpbehoevend zijn. Ook willen raad en B&W alle bloemisterijen in Diemen na elkaar inschakelen zodat ook dit evenredig wordt verdeeld. Aan de actie werd Paaszaterdag onder meer meegedaan door CDA-raadslid Janneke de Graaff, Nicole van Engelen van GroenLinks met haar dochter en wethouder Mattijs Sikkes. Bij de overhandiging hielden zij zich nadrukkelijk aan de verplichte anderhalve meter afstand.