SV Diemen

SV Diemen weer begonnen met trainingen voor de jeugd

SV Diemen is weer begonnen met voorzichtige trainingen voor de jeugd. Woensdag vanaf 16.00 uur mogen jongeren door de versoepeling van de coronaregels weer op de velden op Sportpark Diemen aan de Sportlaan. ‘’Wat was het moeilijk, hoe vaak hebben we niet verlangd naar de voetbalvelden om een balletje te trappen. 2 maanden geen voetbal, geen sv Diemen,’’ aldus voorzitter Henk van der Weele. Wel moet de hand worden gehouden aan strikte voorwaarden. Zo mogen er geen ouders langs het veld of op het sportpark, moeten kinderen bij de hoofdingang worden afgezet en bij de zij-ingang opgehaald en blijven de kantine en kleedkamers gesloten. Daarnaast volgt SV Diemen de protocollen van de KNVB en het NOC/NSF. Van der Weele: ‘’Het is in ieders belang dat we geen onaanvaardbare risico’s nemen. Ik wens iedereen veel succes en plezier en verwacht dat iedereen zich houdt aan de regels, protocollen en adviezen. Doen we dat niet, dan kan de gemeente het sportpark weer sluiten! En dan staan we weer stil!’’