holland park school

Penthouse in Holland Park Diemen al tonnen goedkoper

Een penthouse in één van de gebouwen in Holland Park in Diemen-Zuid dat oorspronkelijk te koop stond voor 1,275 miljoen euro heeft nu een vraagprijs van 995.000 euro, dat is dus bijna 300.000 euro minder. De woning aan de Gerit Rietveldsingel in het centrum van de nieuwbouwwijk staat al sinds de zomer van 2018 te koop. Ook een vrijstaande villa midden in de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep met een vraagprijs van 1,2 miljoen is na maanden nog niet verkocht. Van dat huis is de vraagprijs tot nu toe evenwel nog niet verlaagd. De ‘duurste’ woning die momenteel in Diemen te koop staat is een volledig vrijstaande villa aan de Parelmoervlinder aan de rand van Diemen-Noord met een prijskaartje van 1,25 miljoen euro. Elders in Diemen-Noord staat al geruime tid een villa te koop aan de Rietzangerweg voor 995.000 euro terwijl een hoekhuis aan de Muiderzandpad in De Sniep 900.000 euro moet opbrengen.