SV Diemen

sv Diemen gaat samenwerking aan met Voetbalschool Skillz

sv Diemen gaat samenwerken met Voetbalschool Skillz en neemt daarmee de volgende stap in de voetbal ontwikkeling van haar jeugdspelers. De partners gaan samen een professionele voetbal opleiding opzetten voor alle jeugdspelers van de club, ongeacht niveau en ambitie. Daarnaast zal Voetbalschool Skillz bij sv Diemen op de zondag diverse cursussen aanbieden voor spelers uit Amsterdam, Diemen en omstreken voor jongens én meiden in de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar. Voetbalschool Skillz zal tevens in goed overleg met de technische coördinatoren van sv Diemen verdere ondersteuning bieden om de selectieteams naar divisie niveau te brengen en de breedteteams de best mogelijke opleiding te geven. De samenwerking zal zijn op het gebied van groepstrainingen, individuele trainingen, keeperstrainingen en tevens het trainen van de trainers. Voetbalschool Skillz is een toonaangevende voetbalschool die al jaren actief is in de voetballerij in regio Den Haag met een hoge doorstroom naar betaald voetbal in alle leeftijdscategorieën.