Breaking: McDonalds Diemen dicht wegens corona gevallen

McDonalds in Diemen is donderdagavon gesloten nadat enkele medewerkers besmet bleken met corona. Dat heeft een woordvoerder van McDonalds Nederland meegedeeld aan diemerkrant.nl  ”We hebben ons restaurant Diemen tijdelijk preventief gesloten nadat enkele medewerkers positief getest zijn op het coronavirus. Allereerst wensen we onze medewerkers veel beterschap. We hebben de lokale autoriteiten en de GGD geïnformeerd. Het restaurant is nu gesloten en zal volledig ontsmet worden. De veiligheid en gezondheid van onze collega’s en gasten staan centraal in alles wat we doen. Daarom hebben we aangescherpte maatregelen en procedures zoals een gezondheidscheck voor aanvang van elke werkshift, een aangepaste werkwijze en persoonlijke bescherming bij drukke momenten. We stemmen de heropening van het restaurant af in overleg met de GGD. Bij het  opstarten van dit restaurant zullen we werken met een gezond restaurantteam.”