Stationnetje Diemen

NS Reisassistentie nu ook beschikbaar op station Diemen

Station Diemen is nu ook opgenomen op de lijst van stations in Nederland waar NS Reisassistentie beschikbaar is voor reizigers met een lichamelijke of visuele beperking. NS heeft die dienst met ingang van de nieuwe dienstregeling op zondag 13 december uitgebreid met 25 stations waaronder Diemen. ‘’Reis je met een lichamelijke beperking en heb je hulp nodig bij het in-, over- en uitstappen? Of heb je een visuele beperking en iemand nodig om je door het station te begeleiden? Dan kun je gratis gebruikmaken van NS Reisassistentie. Met NS Reisassistentie helpt een opgeleide assistentieverlener je op het station en bij het in- en uitstappen. Op dit moment kun je NS Reisassistentie aanvragen voor ruim 140 stations in Nederland. NS Reisassistentie is 24/7 aan te vragen, dus ook voor nachttreinen,’’ aldus NS. Op NS.nl is nadere informatie te vinden over de service en de manier waarop reizigers die kunnen aanvragen. De nieuwe dienstregeling brengt overigens geen verandering in de frequenties van het treinverkeer op zowel station Diemen als Diemen-Zuid.