OBA naar Omval

Lidl wil graag een supermarkt openen in Diemen

Lidl heeft nog steeds interesse om in Diemen een filiaal te realiseren en onderzoekt daarvoor dan ook alle mogelijkheden. Lidl is ook op de hoogte van het feit dat de bibliotheek aan het Wilhelminaplantsoen te zijner tijd leeg komt te staan omdat OBA naar Theater de Omval verhuist. De supermarkt kan nog geen uitspraken doen of daar mogelijkheden voor Lidl zijn. Dat heeft de perswoordvoerder van Lidl in Nederland desgevraagd aan diemerkrant.nl meegedeeld. ‘’Lidl wil uiteraard graag de inwoners van Diemen de mogelijkheid bieden boodschappen te kunnen doen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.’’ Het voor inwoners van Diemen dichtstbijzijnde filiaal van Lidl bevindt zich nu in de Maxis in Muiden. Vestiging van een supermarkt in de straks voormalige bibliotheek is niet tegen te houden door bestaande zaken in winkelcentrum Diemerplein omdat het OBA-pand aan het Wilhelminaplantsoen daar niet toe behoort.