BMW/Daimler verkopen in Diemen gevestigde PARK NOW

BMW en Daimler hebben hun joint venture PARK NOW Group verkocht aan EasyPark Group, een Europees mobiliteitsbedrijf dat automobilisten hulp biedt bij het vinden en betalen van zowel parkeren als laadplekken. PARK NOW heeft haar Nederlandse hoofdkantoor al lange tijd op bedrijventerrein Bergwijkpark in Diemen en opereert onder diverse merken in ruim 1.100 steden in elf landen. De overname stelt het parkeerbedrijf in staat om ‘de volgende strategische stap te nemen om een toonaangevend wereldwijde digitale mobiliteitsspeler te worden door state-of-the-art technologie en dekking’, deelt het bedrijf mee. CEO Johan Birgersson van Ease Park Group: “We zijn blij dat we PARK NOW, haar klanten en het hele team kunnen verwelkomen. Dit stelt ons in staat om de mobiliteit in het dagelijkse leven makkelijker te maken voor meer steden, parkeerbeheerders en gebruikers.’’