Claudia Sträter blijft

Claudia Sträter keert terug naar vestiging Diemen

De kledingmerken Claudia Sträter en Expresso keren terug naar de hoofdvestiging op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen. De eigenaar van beide merken, de Van Uffelen Groep, heeft daartoe 4.420 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte in het pand aan Stammerhove 1 en nog eens 29 bijbehorende parkeerplaatsen voor langere termijn gehuurd. Claudia Sträter en Expresso, die al jaren in dit pand in Diemen gevestigd zijn, behoorden oorspronkelijk tot de Belgische modegroep FNG. Nadat dat bedrijf failliet ging werden de merken eerst gekocht door NXT Fashion dat ze snel daarna weer overdeed aan Van Uffelen. Andere merken van NXT Fashion zoals Miss Etam en Steps, die ook hun hoofdvestiging hadden op Stammerkamp in Diemen zijn inmiddels in Nederland failliet verklaard.