Politie rolt illegaal feest viaduct Diemen op

De politie heeft zaterdagnacht een illegaal feest onder een viaduct in de Oude Muiderstraatweg in Diemen opgerold. De ruim veertig aanwezigen zijn door de politie gecontroleerd en kregen allen een proces-verbaal. Ook zijn er drie minderjarigen thuis afgezet bij hun ouders nadat ook zij geverbaliseerd werden. ‘’Afgelopen zaterdag nacht kregen wij signalen van een mogelijk illegaal georganiseerd feest. Het feest dat zou plaatsvinden in de omgeving van de Oude Muiderstraatweg te Diemen. Toen onze collega’s ter plaatse gingen, troffen zij inderdaad meerdere feestende mensen aan. Er bleek een illegaal georganiseerd feest gehouden te worden onder het viaduct van de snelweg (A1),’’ laat de politie weten. De spullen met betrekking tot het organiseren van het feest zijn door ons inbeslaggenomen en afgevoerd naar het politiebureau.