Gemeente Diemen kijkt naar toekomst bedrijventerrein

De gemeente Diemen wil met de ondernemers van bedrijventerrein Verrijn Stuart in gesprek over de toekomst van deze businesslocatie. Daarbij behoort vermenging van functies, zoals meer restaurants of sportscholen, ook tot de mogelijkheden. ‘’De omgeving, ondernemers en bedrijven op Verrijn Stuart zijn de afgelopen decennia sterk veranderd. Verrijn Stuart is nog altijd een fijne plek om te ondernemen en te werken, maar wij willen er met ondernemers voor zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft. Wilt u bijvoorbeeld dat Verrijn Stuart het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland wordt? Of ziet u meer in functiemening; meer restaurants, sportscholen etc. op het bedrijventerrein? Of wilt u dat misschien dat er wordt gekozen om alleen nog creatieve maakindustrie ruimte te geven op het terrein?’’ aldus de uitnodiging. Ondernemers op Verrijn Stuart kunnen hun mening geven tijdens een persoonlijk gesprek met de afdeling EZ van de gemeente.