Brandweer Diemen

Brandweer Diemen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers

De brandweer van Diemen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kazerne Diemen heeft een oproep geplaatst voor meer medewerkers ‘zodat we de brandveiligheid van Diemen kunnen blijven waarborgen.’ Daarbij is een link opgenomen naar een You Tube video waarin het werk van de vrijwillige brandweerman verder wordt uitgelegd. ‘’ Of er nu een brand geblust moet worden of een dier in nood gered, bij de brandweer sta je iedere keer klaar om een ander te helpen. In een enthousiast team sta je paraat, werk je samen tijdens een uitruk en kun je zo echt iets betekenen voor jouw omgeving. Je komt niet alleen in actie bij brand, maar ook bij verkeersongevallen, het redden van dieren, stormschade en tal van andere soorten incidenten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat mensen en dieren 365 dagen per jaar, 24 uur per dagen op de brandweer kunnen rekenen,’’ aldus de brandweer Amsterdam-Amstelland waartoe ook Kazerne Diemen behoort. Meer informatie op www.vrijwilligerbijdebrandweer.nl