NieuwjaarsreceptieOmval

Theater De Omval in Diemen gaat zaterdag weer open

Theater De Omval in Diemen mag zaterdag 5 juni weer open, net als alle andere culturele instellingen in Nederland. Wel gelden vanwege corona nog enkele beperkingen. ‘’Vanaf 5 juni kunnen bezoekers eindelijk weer terecht voor de beste theater- en filmvoorstellingen. Op 5 juni draait meteen de hitfilm ‘De Slag om de Schelde’. De eer voor de eerste theatervoorstelling is aan cabaretier Fabian Franciscus. Hij speelt de hilarische cabaretvoorstelling ‘Kleine Wereld ‘ op 9 juni,’’ meldt DaaromDiemen. “We kunnen dit veilig en verantwoord organiseren. Zo is er onder een looproute aangebracht en zijn de zitplaatsen op 1.5 meter afstand van elkaar. Wij zijn er klaar voor”, aldus Danny van Zuijlen, Artistiek Directeur van Theater de Omval.