Computerclub Noorderlicht

Welzijn Diemen houdt zomeractiviteiten voor jong en oud

Welzijn Diemen organiseert de komende weken zomeractiviteiten voor kinderen en voor senioren. In wijkcentrum Het Noorderlicht in Diemen-Noord worden van 8 juli tot en met 19 augustus verschillende activiteiten voor senioren gehouden tijdens Samen Zomeren. Er zijn onder andere spelletjes- en muziekmiddagen, een pannenkoekenfestijn en themadagen. Ook worden er uitjes georganiseerd naar onder andere Paviljoen ’t Twiske en naar Monnickendam. Opgeven kan bij Cora Verhoef, coördinator van Het Noorderlicht. Het programma staat op welzijndiemen.nl/nieuws/zomeractiviteiten-senioren en kan ook opgehaald worden in Het Noorderlicht. Verder organiseert Talentenfabriek, onderdeel van Welzijn Diemen, ook dit jaar de Mini Zomerspelen. Die bieden kinderen uit Diemen tussen 2 en 6 jaar zomeractiviteiten aan in de eerste twee weken van de zomervakantie. Woensdag, donderdag en vrijdag kan er gekozen worden uit de thema’s: sport, creatief en waterpret. Dit jaar zullen de Mini Zomerspelen plaatsvinden op twee locaties in Diemen. Op 13, 14 en 15 juli in Huis van de Buurt ’t Kruidvat in Diemen-Zuid en op 20, 21 en 22 juli in Het Noorderlicht in Diemen-Noord. De activiteiten zijn van 10.00 tot 15.00 uur. Tussendoor wordt er met de kinderen samen geluncht. Kosten: € 3,50 per dag per kind inclusief lunch. Aanmelden kan via talentenfabriek.nl