ING Bank gaat kantoor in centrum Diemen nu ook sluiten

Het kantoor van ING Bank in winkelcentrum Diemerplein gaat eind van deze maand dicht. Dat wordt aangekondigd op een reeks posters op het bankkantoor aan de Ouddiemerlaan. Klanten van de bank kunnen voortaan terecht bij een servicepunt in het filiaal van Bruna in het Diemer winkelcentrum of bij een kantoor in de Van Swindenstraat in Amsterdam-Oost. Ook de geldautomaat in het ING-kantoor Diemen verdwijnt. Enkele jaren geleden is ook de Rabobank aan de andere kant van het winkelcentrum gesloten. Bij de ABN Amro Bank Diemen aan het Wilhelminaplantsoen kan men alleen nog terecht op afspraak. De automaten om geld op te nemen of te storten zijn bij die bank eveneens verdwenen. Dat alles betekent dat er in Diemen vanaf volgende maand geen bankkantoor meer is waar klanten kunnen binnenlopen.