Ons Diemen weer van de partij bij raadsverkiezigen

Ons Diemen doet volgend jaar opnieuw mee aan de raadsverkiezingen. Ook nu is Wim Advokaat, initiatiefnemer en mede-oprichter van de partij, lijsttrekker. Advokaat is daartoe unaniem door de leden van de partij gekozen. Ons Diemen deed in 2018 voor het eerst als onafhankelijke lokale partij mee aan de verkiezingen voor de gemeenteraad. De nieuwkomer slaagde er daarbij in één zetel in de raad te behalen. ‘’Het uitgangspunt is dat wij samen de gemeenschap Ons Diemen vormen. Of we nu links of rechts zijn, rijk of arm, kleuter of student, jong of oud, ondernemer of werknemer, zelfstandige of flexwerker, samen vormen wij de gemeenschap Diemen. We zijn afhankelijk van elkaar en dat bindt Ons Diemen. Ons Diemen is geen ideologische politieke partij, maar een groep mensen, die de inwoners uit Ons Diemen dichterbij de gemeente brengt en de gemeente dichter bij haar (in)woners,’’ verklaart de partij op haar website.