Hoogste punt bereikt bij bouw tweede sporthal Diemen

Bij de bouw van de nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan in Diemen is het hoogste punt bereikt. Wethouder Jeroen Klaasse van sport markeerde dat feit door onder aan de centrale trap naar de eerste verdieping een lint door te knippen. Dat deed hij samen met Roelof Wind van Wind Design & Build dat de nieuwe hal bouwt en ook de bestaande sporthal gaat renoveren. De nieuwe sporthal is naar verwachting eind dit jaar gereed, de oplevering van de renovatie van de bestaande sporthal is medio 2022 gepland. Gedurende de bouw en renovatie blijft er altijd één sporthal beschikbaar voor gebruik. Ook de omgeving van het sportcomplex wordt aangepakt. Voor de buurt en de kinderen van BSO Popeye en brede school De Nieuwe Kring komt er een vernieuwd speelterrein naast de sporthal. In het ontwerp is veel ruimte voor groen naast voldoende parkeerplaatsen voor de auto en de fiets.