Gezondheidscentrum Diemen-Zuid kreeg opknapbeurt

Het gezondheidscentrum in Diemen-Zuid is de afgelopen tijd grondig opgeknapt. De Diemer gezondheidscentra zijn vorig jaar mei gefuseerd met de stichting GAZO die al snel constateerde dat er wel het één en ander aan het pand verbeterd moest worden. De buitenkant is geschilderd en voorzien van een nieuwe gevelbelettering in de GAZO-huisstijl. De vele posters en aankondigingen op de ramen zijn verwijderd en daar zijn twee memokasten voor in de plaats gehangen. De wachtkamer is verbouwd en door raambeplakking is de patiënt niet langer zichtbaar vanaf buiten. De balie is opgeknapt en klantvriendelijker geworden, de backoffice is verbouwd, uitgebreid en geschilderd. De kamers van de huisartsen en overige zorgverleners zijn voorzien van naambordjes en deurnummers, de lunchruimte voor de collega`s is verplaatst naar de 1e verdieping en is nu een leuke plek geworden om de boterham te eten of een kop koffie te drinken. Ook is de overheersende kleur rood in het interieur verdwenen waarmee de gehele uitstraling zachter en klantvriendelijker geworden is. Het vernieuwde Gezondheidscentrum Diemen-Zuid wordt op 2 september officieel geopend door wethouder Jeroen Klaasse.