winkelcentrum

Diemen wil koopgedrag van inwoners in beeld brengen

Diemen doet mee aan een onderzoek in de Randstad naar koopgedrag. Dat moet in beeld brengen waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelcentra en winkels. Ook zijn vragen opgenomen over online kopen van zowel de dagelijkse boodschappen als andere producten. ‘’Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van de winkelvoorzieningen’’ schrijft de gemeente Diemen. Het ingeschakelde onderzoeksbureau stuurt inwoners van Diemen een enquete toe. De vragenlijst kan ook ingevuld worden via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder de deelnemers worden 100 horecabonnen van 25 euro verloot.