Diemen Nieuws

Gemeente Diemen houdt dorpsgesprekken met inwoners

De gemeente Diemen houdt volgende week vrijdag 1 oktober op een aantal plaatsen een dorpsgesprek voor de inwoners. ‘’Diemen is een kleine gemeente en gelukkig zijn de lijnen altijd kort. We weten elkaar makkelijk te vinden. Met regelmaat spreken we als gemeente dan ook met onze inwoners. Meestal omdat u iets van ons nodig heeft of wij uw inbreng nodig hebben. Dit keer willen we het eens anders doen. Gewoon een goed gesprek over wat u belangrijk vindt, over wat u bezighoudt en wat u van de gemeente verwacht. Dat willen we doen door naar u toe te komen,’’ legt de gemeente uit. De dorpsgesprekken worden gehouden van 11.00 tot in ieder geval 12.30 uur bij zorgcentrum Berkenstede in Diemen-Zuid, de speelplek Van Markenplantsoen in Diemen-Centrum en bij winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord. ‘’U treft daar verschillende ambtenaren die benieuwd zijn naar uw ervaringen, wensen en behoeften. Uiteraard brengen we koffie en iets lekkers mee.’’