Man bij plaspoging ’s nachts te water op Stammerhove in Diemen

Politie en brandweer hebben in de nacht van zaterdag op zondag rond half drie een man moeten redden uit het water bij Stammerhove in Diemen. De politie ging na de ‘verrassende melding’ kijken en trof inderdaad een man te water. ‘’De man bleek slecht ter been te zijn en gaf aan even in de natuur te willen urineren. Dit ging niet helemaal goed en voordat hij het wist lag hij in het water. Wij zijn de melder ontzettend dankbaar, want met deze kou in de nacht kunnen zulke onbenulligheden zomaar fataal aflopen. De brandweer heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de man weer veilig op het droge stond, waarna hij door de ambulance kon worden nagekeken. De man maakt het naar omstandigheden goed,’’ meldt de politie op Facebook.

Foto Politie Diemen/Ouder-Amstel