Sinterklaas in Diemen dankt alle vrijwilligers

De Stichting Sinterklaas in Diemen dankt alle vrijwilligers die de feestelijke en geslaagde bustocht van Sinterklaas zaterdag mogelijk heeft gemaakt. ‘’Wat een ongelofelijk feest was het gisteren. Maar wij als stichting Sinterklaas in Diemen weten als geen ander dat wij dit nooit kunnen bereiken zonder de hulp van al die vrijwilligers, en dat mag echt wel eens benoemd worden. Hoe hadden wij de Sint veilig door Diemen kunnen loodsen zonder de hulp van de handhavers , verkeersregelaars , chauffeurs en navigatie chauffeur, politie en wijkagenten van Diemen, de brandweer, die ook nog eens hun kazerne ter beschikking hadden gesteld. De dames van de EHBO, die wij gelukkig door al de goede begeleiding van de eerder genoemde niet nodig hebben gehad. En dan natuurlijk al die vrijwillige pieten die gewoon vol overgaven 5 uur lang springend en dansend naast de bus hebben gelopen. Want zonder inzet van deze pieten zou er gewoon geen feestje zijn. En last but not least Sinterklaas, die alle kindjes blij heeft gemaakt. Wij als stichting zijn trots met zo’n grote groep vrijwilligers om ons heen. Nogmaals heel erg bedankt en maak er zelf op 5 dec nog een mooi feestje van,’’ schrijft de stichting op Facebook.