Fietsenwinkel maakt winkelcentrum Diemen-Noord compleet

Het winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord krijgt binnenkort ook een fietsenwinkel. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het interieur zodat de nieuwe zaak op 3 januari open kan. De eigenaar gaat ook fietsen repareren en onderhouden. Dat betekent dat alle winkelgebieden van Diemen dan een eigen fietsenzaak hebben. Met de nieuwe vestiging is de leegstand in het winkelcentrum Gruttoplein ook volledig opgelost. De afgelopen maanden zijn daar naast elkaar Twentyorless en Choc & More geopend terwijl eerder al café-bistro Deli de deuren opende en de supermarkt van Jumbo drastisch werd uitgebreid. Het centrum van Noord trekt daarmee steeds meer bezoekers, ook uit andere delen van Diemen. Wel is het zo dat de gemeente juist net opnieuw heeft meegedeeld het parkeerterrein aan de voorzijde van het winkelcentrum op te heffen.