Liander vernieuwt gasnet in groot deel centrum-oost Diemen

Liander is deze week begonnen met de grootschalige vernieuwing van het gasnet in de wijk Ruimzicht-Oost in het centrum van Diemen. De eerste werkzaamheden zijn uitgevoerd op de Prinses Beatrixlaan bij de Willem de Zwijgerlaan. De komende maanden worden onder meer het Julianaplantsoen, de rest van de Prinses Beatrixlaan en aanpalende straten aangepakt. Liander heeft de bewoners een tijd geleden al per brief geïnformeerd over de werkzaamheden en de praktische gevolgen daarvan. Tijdens de werken zijn bijvoorbeeld vaak de garages onder de woningen niet of nauwelijks toegankelijk. Daags voordat het gas in bepaalde woningen daadwerkelijk wordt afgesloten, ontvangen de bewoners opnieuw een brief. Die afsluiting van het gas duurt in principe één dag.  

(archieffoto)