Diemen maakt lantaarnpalen schoon, tweewielers weghalen

In de periode van 15 maart tot en met eind april worden de lantaarnpalen in Diemen schoongemaakt. De gemeente vraagt daarom fietsen, scooters of andere dingen die zijn vastgemaakt aan lantaarnpalen weg te halen. ‘’Het is belangrijk dat de lantaarnpalen zo nu en dan worden schoongemaakt. Dan zien ze er weer mooi uit en het is goed voor het behoud van de lantaarnpalen’’. De lantaarnpalen zijn niet allemaal tegelijk aan de beurt. Gemeentelijke handhavers zullen van tevoren stickers plaatsen op de voorwerpen die vastzitten aan lantaarnpalen die binnenkort aan de beurt zijn. ‘’Zo heeft u nog de tijd om uw voorwerpen weg te halen als u dat bent vergeten. Bij de start van de werkzaamheden zullen de voorwerpen die niet zijn weggehaald worden verwijderd,’’ laat de gemeente weten.