Diemen Nieuws

Nieuwe gemeenteraad Diemen wil kennis maken met bewoners

De leden van de nieuwe gemeenteraad van Diemen, die op 30 maart is geïnstalleerd, willen graag nader kennis maken met de inwoners voor wie ze vier jaar lang actief zullen zijn. Op donderdag 14 april om 19.00 uur is er daarom onder de noemer ‘Spreken met de raad’ in de hal van het gemeentehuis gelegenheid om de gekozen vertegenwoordigers van de Diemense politieke partijen te spreken. Op de bijeenkomst kunnen inwoners van elke fractie een raadslid ontmoeten en spreken. Zij zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden, ideeën te delen en onderwerpen te bespreken. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Het is de bedoeling om deze gesprekken met inwoners maandelijks te herhalen. Op dezelfde avond om 20.00 uur begint een informatieve vergadering van de gemeenteraad. Daar wordt onder meer gesproken over de hulp en huisvesting die Diemen biedt aan vluchtelingen uit Oekraine.