Autostelen

Lijst overtredingen bij verkeerscontroles Diemen en Weesp

Het politie basisteam Amstelland-Oost heeft vrijdag bij verkeerscontroles op meerdere locaties in Diemen en Weesp een reeks overtredingen geconstateerd. Eén persoon die zowel voor Nederland als Duitsland gesignaleerd stond kon worden aangehouden. Ook heeft de politie veel informatie verzameld m.b.t. interessante voertuigen/personen. De komende tijd zal het basisteam voor Diemen e.o. meer verkeerscontroles houden in haar wijken. De actie van gisteren leverde onder meer op : 4x rijden zonder rijbewijs, 1x een voertuig zonder verzekering, rijden onder invloed van alcohol, aantreffen softdrugs en 2x mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden. Verder ging het om 2x aantreffen begrenzer op een snorfiets, 1x inbeslagname snorfiets, 3x rijverbod in verband indicatie rijden onder invloed van drugs, 1x een bekeuring voor weigeren drugstest en 1x officiële politiewaarschuwing i.v.m. het niet tonen van zijn rijbewijs.