Gemeentehuis

Partijen Diemen vragen nu input inwoners voor college

GroenLinks, Ons Diemen, D66 en PvdA werken na de raadsverkiezingen aan een nieuwe coalitie (wethouders) voor de gemeente Diemen. ‘’Deze coalitie wil graag participatie naar een hoger plan tillen en samen met de inwoners werken aan een duurzame en sociale gemeente. Daarvoor vragen zij nu de hulp van alle inwoners,’’ melden de vier partijen. Daarom vragen ze aan inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven om mee te denken. Zo willen zij bijvoorbeeld horen wat mensen belangrijke onderwerpen vinden voor de komende vier jaar. Deze informatie willen de partijen gebruiken bij het schrijven van het nieuwe coalitieakkoord. Meedoen kan door voor 30 april een mail te sturen met input naar raadsgriffier@diemen.nl of een brief naar Postbus 191, 1110 AD Diemen.