Driedaags Festivalk bij House of Bird in het Diemerbos

Het hele 5.000 vierkante meter grote terrein van House of Bird in het Diemerbos is omgebouwd voor een Festivalk dat vrijdag, zaterdag en zondag wordt gehouden. Het programma omvat onder meer live dj’s, foodtrucks, proeverijen, natuurexcursies, lounge plekken, silent disco, kindertheater, muziek en veel meer creativiteit, melden de organisatoren. Ook zijn er buitenbarren met alle biersoorten van de Diemer brouwerij zelf. Het Festivalk is gratis toegankelijk hoewel voor sommige activiteiten wel betaald moet worden. Bezoekers kunnen vooraf een eigen glas + munten en tickets voor proeverijen bestellen via de webshop van House of Bird. Het wordt, gezien de hoeveelheid mensen en geluid, sterk afgeraden om dit weekend met de hond langs te komen in dit deel van het Diemerbos.