Muziekschool Diemen moet uitwijken door bouw De Omval

De Muziekschool Diemen moet plotseling tijdelijk uitwijken naar andere locaties wegens de verbouwing van Theater de Omval waar de school normaal is gevestigd. De meeste docenten en hun leerlingen zitten voorlopig in het oude kantoorgebouw van Saan aan de Weesperstraat. Enkele docenten wijken uit naar Schuilkerk de Hoop aan de Hartveldseweg of andere plekken. Uit de toelichting blijkt dat de Muziekschool Diemen geen rekening had gehouden met een gedwongen verhuizing wegens de werkzaamheden in De Omval: ‘’Wij zijn deze locaties en Joop Saan dankbaar voor deze snelle acties. Voor maandag, donderdag en vrijdag zijn wij nog op zoek naar een receptionist bij Saan, van 13:30 tot 20:30 uur. Ben jij student of eindexamenleerling, neem contact met ons op!’’

(archieffoto)