Plannen Hof van Saan Diemen worden gepresenteerd

De plannen voor het woningbouw project Hof van Saan – op het voormalige Saan-terrein aan de Weesperstraat in Diemen – worden donderdag 2 juni gepresenteerd. De inloopbijeenkomst wordt gehouden van 18.00 tot 20.30 uur op het Saan-terrein. Aanmelden is verplicht en kan via hofvansaan.nl. In het stedenbouwkundige plan worden de uitgangspunten van het plan geschetst en wordt met foto’s en een omschrijving de beeldkwaliteit weergegeven. Het gaat onder andere over de verkaveling, het groen, de wegen en de parkeerplaatsen, bouwhoogten, het type woningen, de vormgeving en de gewenste uitstraling hiervan. De bijeenkomst is zowel voor buurtbewoners als voor geïnteresseerden in de woningen. Er wordt echter nog geen verhuur- of verkoopinformatie gegeven. Het projectteam en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Omwonenden uit de Anne Frankwijk hebben al laten weten grote bezwaren te hebben tegen de geplande woontoren recht tegenover hun wijk.