Overvallers woning Diemen-Zuid slaan op de vlucht

Zaterdagochtend hebben drie personen geprobeerd een woning aan de P.J. ter Beekstraat in Diemen-Zuid te overvallen. Hierbij raakte niemand gewond en werd geen buit gemaakt. Rond 04.30 uur werden de bewoners opgeschrikt door glasgerinkel en zagen drie voor hen onbekende personen in de woning. Een van hen riep dat zij de bewoners kwamen overvallen, maar ze vluchtten snel het huis uit toen een van de bewoners iets terug schreeuwde. Direct daarna alarmeerden de bewoners de politie. Die maakte een zoekslag in de omgeving maar de verdachten werden niet gevonden. De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Wie iets verdachts heeft gezien of gehoord rond 04.30 uur in de omgeving van de P.J. ter Beekstraat in Diemen-Zuid of andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek.