Voorbereidingen Diemer Festijn 2022 in volle gang

In het centrum van Diemen zijn de voorbereidingen voor het Diemer Festijn 2022 in volle gang. Zondagavond begonnen enkele crew-leden in samenwerking met Handhaving van de gemeente Diemen met het afzetten van de parkeervakken langs de Ouddiemerlaan. Vanaf maandagochtend is deze straat in het centrum grotendeels afgesloten om er de feesttent en een deel van de kermis op te bouwen. Buslijn 44 rijdt daarom een omleidingsroute via de Martin Luther Kinglaan en Tobias Asserlaan. De parkeergarage van winkelcentrum Diemerplein blijft wel bereikbar. Op het parkeerterrein achter het gemeentehuis waren zondag bovendien al de eerste kermisattracties te vinden. Het Diemer Festijn begint dinsdag 6 september en duurt tot en met zaterdagavond 10 september. Het programma volgt grotendeels de lijnen van de vorige afleveringen.