125-jarige Koninklijke Saan schenkt Diemen 125 bomen

Koninklijke Saan heeft de gemeente Diemen ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan 125 bomen geschonken. In overleg met de gemeente en de bewoners worden plekken uitgekozen waar deze Saan-bomen worden geplant. ‘’Wat een fantastisch cadeau,’’ aldus wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg die de ‘bomencheque’ in ontvangst nam tijdens de feestelijke viering van het jubileum en de opening van de nieuwe Saan-locatie in Over-Diemen. Daar werd ook bekend gemaakt dat Saan ook de komende 25 jaar ‘Koninklijk’ in de bedrijfsnaam kan blijven voeren. Algemeen directeur Rutger Alferink ondertekende daartoe de documenten over de verlenging van het predicaat ‘Koninklijk’ in het bijzijn van burgemeester Erik Boog en Joop Saan. ‘’Ik ben er zeer trots op dat Zijne Majesteit de Koning het predicaat heeft bestendigd. Vanuit de gemeente kijken we met heel veel respect en vertrouwen naar Saan. Het bedrijf behoort als logistiek bedrijf al vele jaren tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven en draagt zijn Diemense wortels met veel trots uit. Het predicaat Koninklijk is dan ook een eer die hen zeker gegund is en wat mij betreft ook meer dan verdiend’’, aldus Boog.

(foto Gerrit Alink)