Prijs nieuwe woning Holland Park Diemen nadert de 1 miljoen

De prijzen van nieuwe koophuizen in de nieuwe wijk Park Valley van Holland Park in Diemen naderen de 1 miljoen euro. Eén van de dubbellaagse woningen van 188 vierkante meter met zes kamers heeft nu een verkoopprijs van 975.000 euro. Die woning is niet vrijstaand maar maakt deel uit van een complex appartementen en soortgelijke dubbellaagse woningen. Terraswoningen hebben een prijskaartje van 972.500 euro terwijl een dubbellaags vijfkamer huis te koop staat voor 945.000 euro. De duurste van deze nieuwe woningen is inmiddels verkocht onder voorbehoud. Park Valley bestaat uit ongeveer 700 woningen. Hiervan worden in verschillende fases 322 koopwoningen gerealiseerd en circa 380 huurwoningen waaronder een aantal sociale huurwoningen. In Park Valley wordt ook een nieuwe Brede School voor circa 700 leerlingen gerealiseerd (foto).