Computerclub Noorderlicht

GGD houdt vaccinatiesessies in wijken van Diemen

De GGD Amsterdam komt met mobiele prikteams en prikunits de komende weken ook in de wijken van Diemen. De GGD wil daarmee zoveel mogelijk mensen bereiken en hen de kans geven om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Belangstellenden kunnen hier zonder afspraak binnenlopen voor de herhaalprik met het vernieuwde vaccin of voor de 1e of 2e prik voor wie die nog niet heeft (de basisserie). De Diemer ‘sessies’ zijn op woensdag 9 november van 13.00 tot 17.30 uur in wijkcentrum Het Noorderlicht bij winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord en donderdag 10 november eveneens van 13.00 tot 17.30 uur in Huis van de Buurt ’t Kruitvat aan de Ouderkerkerlaan in Diemen-Zuid. Op vrijdag 18 november is er van 13.00 tot 17.00 uur een priksessie in De Brede Hoed aan de D.J. den Hartoglaan (tegenover het Politiebureau) in Diemen-Centrum.