Diemen kent groot aanbod aan koopwoningen

In Diemen staan volgens Funda op dit moment 132 woningen te koop. Daarvan zijn er 51 bestaande woningen, met name eensgezinshuizen in Diemen-Noord en in mindere mate Centrum en Zuid alsmede appartementen in Holland Park. Bij een aantal van die te koop staande woningen, met name in de categorie rond 600.000 euro, is de vraagprijs de afgelopen weken soms aanzienlijk verlaagd. De duurste te koop staande woning staat momenteel op Pampuszicht met een vraagprijs van 950.000 euro gevolgd door een pand aan de Muiderstraatweg met een prijskaartje van 865.000 euro en een woning ‘om de hoek’ aan de Nic. Lublinkstraat met een vraagprijs van 850.000 euro. Daarnaast staan er op Funda 81 nieuwe appartementen en woningen. Die zijn gelegen in Park Valley, het nieuwe gedeelte in Holland Park. Voor de duurste woning hier wordt nog altijd 975.000 euro gevraagd.