Fatale brand Diemen

Reeks hulpdiensten houden zelf Veiligheidsdag Diemen

De in Diemen werkende hulpdiensten organiseren op zaterdag 27 mei een Veiligheidsdag op de Venserkade langs de Weespertrekvaart. Zo’n veiligheidsdag vond voorheen plaats tijdens het Loswalfestival maar dat is definitief afgelast. Tijdens de ‘nieuwe’ veiligheidsdag, die van 11.00 uur tot 16.00 uur wordt gehouden, geven de brandweer, politie, handhaving van de gemeente Diemen, ambulance alsmede de Brandwondenstichting, Reddingsbrigade, Douane, de instelling tegen grensoverschrijdend gedrag bij/door jongeren HALT en Multi Media Lab acte de présence. Er zijn meerdere demonstraties en andere activiteiten waar het publiek ook actief aan kan deelnemen, laat Politie Basisteam Amstelland Oost (Diemen) op haar Facebook pagina.