Ondernemers Diemen worden tijdens event bijgepraat over A.I.

Het jaarlijkse evenement voor ondernemers Vaart in Diemen vindt plaats op 21 juni bij House of Bird in het Diemerbos. Het festijn met als thema ‘Ondernemen in uitdagende tijden’ begint om 16.00 uur met een barbecue. Als eerste spreker treedt Guido Duijzers aan die de deelnemers ‘meeneemt in de veel-besproken ontwikkelingen rond Artificial Intelligence ofwel A.I. ‘’Is het een kans of juist een bedreiging voor jouw business?’’ Vervolgens komt autocoureur, race- en rallyrijder Tim Coronel aan het woord met zijn inspirerende verhalen over uitdagingen, risico’s en successen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deelname is gratis voor alle ondernemers, van multinational tot ZZP’er, in Diemen. Aanmelden kan via de website van Ondernemend Diemen.