Leerlingen Het Atelier Diemen kijken rond in nieuwe school

Deze zomer maken 80 basisschoolleerlingen van OBS Het Atelier uit Diemen kennis met de wereld van de bouw tijdens een bezoek aan het themapark ‘Wij bouwen de Toekomst’. De toegangstickets zijn aangeboden door Dura Vermeer. Directeur Jan Heijmans van Het Atelier heeft samen met de enthousiaste leerlingen de tickets in ontvangst genomen na een rondgang door hun nieuwe brede school in Park Valley. Begin juni heeft ontwikkelcombinatie Dura Vermeer en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling de Brede School in Holland Park officieel opgeleverd. Onder begeleiding van het projectteam hebben de kinderen al gezien hoe hun nieuwe school eruitziet. “We hebben de leerlingen voor een tweede keer mogen ontvangen, eerst voorafgaand aan de bouw en nu wanneer de school is opgeleverd. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de bouwsector én de toegangstickets aan te bieden, zodat de leerlingen ook in de zomervakantie de bouwbranche kunnen ontdekken in het themapark Wij Bouwen de Toekomst”, aldus Wahid Chaoui, projectleider Dura Vermeer Bouw Midden West.