Woningprijzen Hof van Saan Diemen lopen tot boven 1 miljoen

De prijzen voor nieuw te bouwen woningen in het project Hof van Saan aan de Weesperstraat in Diemen-Zuid lopen op tot boven de 1 miljoen euro. Het project, waarvan de voorverkoop volgende maand start, omvat onder meer 69 luxe koopwoningen. De 20 twee-onder-één-kap woningen hebben een indicatieve verkoopprijs vanaf 1.075.000 euro. 12 herenhuizen aan de kade, langs de Weespertrekvaart, moeten vanaf 925.000 euro opbrengen, 10 semi-bungalows vanaf 750.000 euro. Daarnaast komen er in dit deel ook 20 appartementen in kleinschalige residenties met een indicatieve verkoopprijs van 650.000 euro. Die gegevens zijn bekend gemaakt op een nieuwe website van het project. Hof van Saan telt naast koopwoningen ook middeldure huurhuizen en sociale huurwoningen. De oplevering moet, als alles volgend plan verloopt, vanaf eind 2025 worden opgeleverd.