Groot sportevenement op Sportpark Diemen deze zondag

Op Sportpark Diemen vindt zondag 24 september het sportevenement Sport Fusion plaats. Dat begint om 12 uur met een kids event waarbij kinderen kennis kunnen maken met wat de sportverenigingen in Diemen te bieden hebben. Ook zijn er diverse speeltoestellen opgesteld. Om 13.30 uur geeft wethouder Jeroen Klaasse van sportzaken de officiƫle aftrap. Om 14.00 uur vindt een beach voetbal wedstrijd plaats. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een aan sport gerelateerd Netwerk Event waarbij ondernemers als (potentiƫle) sponsors in contact kunnen komen met bestuurders van Diemer sportclubs en omgekeerd. Ook zijn bij sport betrokken wethouders en raadsleden en leden van de Sportraad Diemen aanwezig. Tijdens Sport Fusion is in de kantine van SV Diemen de wedstrijd tussen Ajax en Feijenoord live te volgen.