Diemenaar (35) aangehouden in onderzoek drugs in snoep

Zwijndrecht РDe politie heeft vorige week een 35-jarige man uit Diemen en drie andere verdachten aangehouden op verdenking van het produceren en/of handelen in verdovende middelen. De aanhoudingen volgen op een onderzoek in Zwijndrecht waar in een woning grote hoeveelheden snoepgoed met daarin vermoedelijk verdovende middelen werden aangetroffen. Dit snoepgoed is in beslag genomen en wordt getest door de Forensische Opsporing op de aanwezigheid van verdovende middelen. In hetzelfde onderzoek kwam ook een bedrijfspand in Nederhorst den Berg in beeld. Ook in dit pand heeft op 22 januari een doorzoeking plaatsgevonden. Hier werden grote hoeveelheden koekjes en snoepjes aangetroffen waarvan eveneens het vermoeden bestaat dat daarin verdovende middelen zitten. Ook werden er henneptoppen aangetroffen. Hierop zijn de 35-jarige man uit Diemen en 44-jarige man uit Voorschoten aangehouden. Tijdens de doorzoeking in hun woningen werd eveneens dergelijk snoepgoed aangetroffen.