Politiebureau Diemen wordt verbouwd, andere openingstijden

Het politiebureau van Diemen wordt verbouwd en krijgt daarom tijdelijk andere openingstijden. Door de uitbreiding van de politiecapaciteit groeit het basisteam Amstelland-Oost, waartoe Diemen behoort, uit zijn jasje en daarom moet een verbouwing van het Diemer bureau plaatsvinden. Die verbouwing begint pas volgend jaar maar wegens het ruimtegebrek zal een deel van de politiemedewerkers nu al elders kantoor gaan houden. Inwoners blijven voor contact of het doen van aangifte (bij voorkeur op afspraak) welkom op de D.J. Den Hartoglaan 5 in het centrum van Diemen. Het bureau daar is met ingang van 21 februari geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Op zondag en maandag kunnen inwoners telefonisch of via beeldbellen aangifte doen. De gedeeltelijke verhuizing van politiewerkzaamheden heeft geen gevolgen voor de hoeveelheid politie op straat of voor de aanwezigheid van de wijkagenten. Overigens kan men in veel gevallen ook vanuit huis digitaal aangifte doen. Zie www.politie.nl/aangifte voor meer informatie.