Zaak De Koopman in winkelcentrum Diemerplein geopend

De winkel van De Koopman in winkelcentrum Diemerplein is woensdagochtend open gegaan, een week eerder dan aangekondigd. De eerste paar uren trok de zaak een grote belangstelling en stond er voortdurend een rij voor de drie bemande kassa´s. De Koopman Diemen is niet alleen een grote groente- en fruitwinkel maar blijkt ook een flinke supermarkt met kaas, conserven, wijn en andere dranken, noten en een reeks andere voedingswaren. De winkel is gevestigd in het pand waar voorheen Van Haren zat, vlak tegenover de liften en roltrappen. De winkel is op maandag tot en met donderdag open tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur maar op zondag gesloten. In hetzelfde pand komt over enkele weken ook een Kipperij kippenwinkel en afhaalpunt. Voor zover bekend is er ook een nieuwe huurder gevonden voor het voormalige pand van Ter Stal in winkelcentrum Diemerplein.